20 % reducere la uneltele pentru zugravit in limita stocului

10 % reducere pentru toata gama de suruburi pentru dulgherie

reducerile se aplica pe factura !

Aveti intrebari?   Sunati-ne! +40 771 677 329

diblu universal FX 8 x 40 mm (100 buc/cut)
diblu universal FX 8 x 40 mm (100 buc/cut)
21,54 Lei

diblu universal FX 8 x 40 mm (100 buc/cut)

Diblul de nailon FX este unul dintre cele mai versatile dibluri de nailon care atinge valori de încărcare foarte ridicate în diferite materiale de construcție datorită expansiunii sale pe 4 laturi. Diblul FX are urechi anti-rotație care împiedică rotirea în gaura de foraj, transferând forța în mod optim în materialul de bază. În plus și pentru un confort suplimentar la instalare, are un guler care împiedică alunecarea lui în gaura de foraj.
21,54 Lei
Descriere
Diblul FX este fabricat din nylon rezistent la îmbătrânire de înaltă calitate și poate fi utilizată cu diferite tipuri de șuruburi, cum ar fi șuruburi pentru lemn, șuruburi pentru PAL sau șuruburi autofiletante care garantează o fixare sigură și solidă. Cu o rezistență la temperatură de la -40 ° C la + 80 ° C, diblul FX este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, de la instalații de iluminat și sanitare la dulapuri și rafturi de perete.
Calitate fabricată în Germania!
Ca o alegere populară printre instalatorii profesioniști, FX este disponibilă în dimensiuni de la 5x25 mm la 12x60 mm și în formate de ambalare de la blistere, până la cutii galben caracteristice si in cutii de plastic rotunde.
Info produs
Numar articol:
1287
Masa:
18 g/cutie
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!