20 % reducere la uneltele pentru zugravit in limita stocului

10 % reducere pentru toata gama de suruburi pentru dulgherie

reducerile se aplica pe factura !

Aveti intrebari?   Sunati-ne! +40 771 677 329

pistol de batut cuie cu gaz FORCE ONE - PACHET PROMOTIONAL
pistol de batut cuie cu gaz FORCE ONE - PACHET PROMOTIONAL
8 746,50 Lei

pistol de batut cuie cu gaz FORCE ONE - PACHET PROMOTIONAL

PACHET PROMOTIONAL !!!!
contine :
pistol de batut cuie FORCE ONE
6.400 buc (8 cutii) cuie XHA cu dimensiuni la alegere : 13 mm, 17 mm sau 22 mm lungime
8 butelii cu gaz
2 + 2 ani garantie
pe comanda
8 746,50 Lei
Descriere
Noul pistol FORCE ONE pe gaz proiectat de CELO este cel mai compact și mai ușor din categoria sa. Ergonomia sa sporită, combinată cu puterea sa de 105J susțin FORCE ONE-ul ca fiind cel mai bun pistol cu gaz pentru instalații electrice.
Este potrivit pentru fixarea tuturor tipurilor de țevi electrice, tuburi, cabluri și alte materiale, devenind un instrument universal pentru toate tipurile de aplicații și materiale. Este compatibil cu cuiele premium, cât și cele pentru uz general de la 13 mm până la 38 mm lungime, FORCE ONE poate fixa toate accesoriile CELO direct pe grinzile de oțel sau beton.
Reduceți timpul de instalare și oboseala cu pistolul FORCE ONE! Conceput pentru a economisi timp și efort instalatorilor electrici, vă veți crește productivitatea și veți reduce oboseala.
Printre principalele sale avantaje, FORCE ONE are o poziție îmbunătățită a cartusului de gaz, oferind un echilibru sporit instrumentului pentru o mai bună stabilitate în timpul utilizării. De asemenea nasul subțire și lung dintr-o singură bucată permite utilizarea acestuia în spații înguste. Pistolul dispune si de un filtru din plasă din oțel inoxidabil care asigură o protecție eficientă împotriva prafului.
Pistolul de cuie FORCE ONE trage 2,8 cuie pe secundă și permite 3.000 de fixari cu o singura încărcare a bateriei, se reîncarcă cu ușurință și are un cârlig reversibil pentru a agăța de centuri, scări sau schele.
Info produs
Numar articol:
1403
Masa:
12 kg/buc
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!