20 % reducere la uneltele pentru zugravit in limita stocului

10 % reducere pentru toata gama de suruburi pentru dulgherie

reducerile se aplica pe factura !

Aveti intrebari?   Sunati-ne! +40 771 677 329

Retur


   Conditii de retur:

- Se pot returna doar produse neutilizate!!!  Dreptul de retur exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 15 zile de utilizare gratuita.

- Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din depozitul vanzatorului, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

  Se pot returna produsele care :

.     au fost deteriorate in timpul transportului

.     exista lipsa de satisfactie fata de produs (in cazul in care aveti indoiala in privinta originalitatii produsului)

  Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      nu sunt insotite de toate documentele primite la livrare
·      prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura, folosire
·      au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

- S.C. Rodnas Constructii SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
 - Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati in scris prin posta sau la adresa de email : contact@mrtool.ro

- In urma returnarii produselor, administratorul se obliga la returnarea contravalorii produselor cumparate si a costurilor de transport in termen maxim de 30 zile de la data reprimirii produselor si acceptarea acestora. Nu se accepta la returnarea contravalorii a produsele care sunt utilizate, deteriorate sau personalizate, fara ambalajul original si actele primate la livrare.

- Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 zile de la acceptarea returului.